Владими Путин биел и изневерявал на съпругата си

Жената на Владимир Путин споделила на агент под прикритие, че страда заради изневерите на своя любим и домашното насилие, на което е подложена. Оплакванията са били направени преди 30 години, когато самият Путин е бил агент на КГБ в Дрезден. Людмила

2011-11-08 00:08:12
Владими Путин биел и изневерявал на съпругата си
Жената на Владимир Путин споделила на агент под прикритие, че страда заради изневерите на своя любим и домашното насилие, на което е подложена. Оплакванията са били направени преди 30 години, когато самият Путин е бил агент на КГБ в Дрезден. Людмила споделила за проблемите си пред негов колега, който бил от западногерманските тайни служби.

Днес човекът, който изслушал изповедта на съпругата на Путин, потвърдил пред Франс прес информацията. Западногерманските тайни служби вкарали агент в Дома за германско-съветска дружба в Дрезден. Там агентката работела като преводачка и с времето успяла да се сприятели с Людмила Путина. Именно пред нея тя споделила за личните си проблемите и за изневерите на своя любим.

Людмила разказвала, че често пъти е подложена на насилие у дома и че Путин често й изневерявал с други жени.

Преди известно време информацията била получена от бивш високопоставен член на западногерманските тайни служби, неговите думи били потвърдени от втори човек - член на Федералната служба за защита на Конституцията.
Тези хора са имали достъп до резюме на докладите, в което пишело, че Владимир Путин редовно подлагал съпругата си на домашно насилие и често си лягал с други жени.

Има и слухове, че Путин има незаконно дете, което живее в Източна Германия, но доказателства липсват. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия